Over JPM Advies

Even voorstellen

Ik ben John Huisman.  JPM Advies Training & Inspectie is opgericht in november 2019. De naam van het bedrijf is opgebouwd uit mijn voorletters J(ohn) P(ierre) M(aurice). Als u vragen heeft over trainingen voor Werken op Hoogte (Steigerbouw gericht), of u wilt dat er inspecties gehouden worden op locatie voor u zelf of misschien wel opdrachtgever, dan kan ik u daarin adviseren welke mogelijkheden er zijn.

Ik focus mij op mijn kwaliteiten als deskundige op veilig werken op hoogte, mijn passie hierin is het veilig werken op hoogte in de steigerbouw.

Alles wat te maken heeft met steigerbouw, valt onder mijn vakkennis en specialiteit. Ik kan inspecteren, examineren, trainingen verzorgen, tekenen, adviseren, ontwikkelen en auditeren.

Ik ben voortdurend betrokken geweest bij projecten met betrekking tot veilig werken op hoogte in de steigerbouw.

Ik ben werkzaam (geweest) als:

  • steigerbouwer op alle niveaus
  • steigerinspecteur
  • examinator
  • trainer/instructeur
  • docent BBL opleidingen
  • auditor
  • bedenker en ontwikkelaar van lesstof voor de steigerbouw

Veiligheid in de “steigerbouw” staat bij mij heel hoog aangeschreven. Eén van de trainingen die ik heb mogen verzorgen bij mijn vorige werkgever is de opbouwmethode geweest van een steiger met daarbij de harnasgordel en zijn aandachtspunten.

Mijn kennis heb ik opgedaan bij onder andere: SSH, SGB, Harsco (Tegenwoordig BRANDSAFWAY), en het opleidingsbedrijf Scaffolding Training Europe (STE).


Contactformulier

Wilt u meer weten over advies, trainingen en inspecties van persoonlijke valbeveiligingsmaterialen en steigerconstructies? Neem dan contact met ons op door onderstaand formulier in te vullen. Wij nemen zo spoedig mogelijk contact met u op.

Bedrijfsgegevens

Waagmeestershoeve 502
7326 RZ Apeldoorn

KvK: 76087042
BTW: NL003035719B10

Heeft u vragen?

U kunt contact op nemen door te bellen met:
(06) 53 63 16 18

Of stuur een mail via het contactformulier:
Stuur een mail >